Praktijkoverdracht en verhuizing hoofdlocatie

Beste (ex)zwangeren en partners,

Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal veranderingen bij MijnVerloskundige Middelburg e.o. 

Praktijkoverdracht:
Hierbij een aankondiging van verloskundige en praktijkhoudster Jeannette Drijdijk: Ik ga na 42 jaar de verloskundigenpraktijk overdragen aan mijn collega’s Sanne Kunst en Marjelle Jacobsen. Ik ben blij dat ik in Sanne en Marjelle twee verloskundigen heb gevonden, waaraan ik de praktijk met vertrouwen kan overdragen. Ik werk al heel wat jaren met hen samen en zie in hen dezelfde visie en inzet, waardoor ik weet dat de praktijk dezelfde persoonlijke zorg en kwaliteit blijft houden. Ik heb het volste vertrouwen dat zij de praktijk met veel liefde en enthousiasme gaan voortzetten. Ik ga jullie niet meer tegenkomen in de praktijk, maar wens jullie al het beste toe. De overnamedatum van de praktijk is 1 februari 2024.

Verhuizing hoofdlocatie:
De praktijkovername was voor ons een mooie gelegenheid om de hoofdlocatie te verhuizen naar een pas nieuw gebouwd gezondheidscentrum. Daarom verhuist de hoofdlocatie, gevestigd aan de Segeerssingel, naar het Gezondheidsplein Kruitmolen, Kruitmolenlaan 185, 4337 KP in Middelburg. Het spreekuur zal per 5 februari 2024 op deze nieuwe locatie zijn (uitgezonderd dinsdag).

Onze nieuwe praktijkruimte is te vinden op de eerste verdieping (lift is aanwezig). Er is gratis parkeergelegenheid naast het pand. In het pand zijn ook gevestigd: Fysio-Motion, Kinderfysiotherapie en kinderergotherapie Middelburg en podotherapiepraktijk Hallux Westerhof Voetexperts. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag gaan wij hier ons spreekuur houden.

De tweede praktijklocatie blijft hetzelfde:
Ons combinatiespreekuur op dinsdag met Echopraktijk Zeeland blijft op dezelfde locatie in het Medisch Centrum Kalverstraat in Middelburg.   

Sanne en Marjelle kijken ernaar uit om de praktijk voort te zetten en zijn heel enthousiast om de hoofdlocatie in het Gezondheidsplein te openen. Wij nodigen jullie dan ook graag uit om de nieuwe locatie te komen bekijken en samen te proosten op zaterdag 9 maart om 15:00. 

Wie weet tot dan en graag tot snel in de praktijk!

 

Met vriendelijke groeten,

Sanne Kunst, Marjelle Jacobsen en Jeannette Drijdij