MijnVerloskundige… blogt!

Daar is hij dan, onze eerste blog. Via deze weg willen wij jullie op de hoogte houden van nieuwtjes in de praktijk en maandelijks wisselende thema’s rondom zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken. Wat doet je verloskundige allemaal en met wie werkt je verloskundige samen? En hoe zit het met regelzaken als erkenning en aangifte van geboorte? Dit en meer kun je lezen in onze volgende blogs.

De meeste van jullie weten waarschijnlijk dat onze praktijk op 17 september 2018 officieel geopend is onder de naam MijnVerloskundige Middelburg eo. en daar zijn we best een beetje trots op. Maar wat komt er allemaal kijken bij het oprichten van een nieuwe praktijk?

Iets wat direct in het oog springt is natuurlijk onze nieuwe frisse huisstijl met die leuke ooievaar boven de skyline van Middelburg. Verder zijn wij druk bezig geweest met het vormen van een nieuw vertrouwd team, het maken van afspraken met zorgverzekeraars en het zorgen voor optimale bereikbaarheid 24/7. Wij zijn er klaar voor!

Vind je het leuk om vaker dit soort berichten te lezen? Vergeet dan niet onze Facebookpagina te liken en ons te volgen op Instagram, want daar zullen wij de nieuwe blogs met jullie delen. Hopelijk tot snel.

Groetjes,

Team MijnVerloskundige