De praktijkassistentes van MijnVerloskundige Middelburg.

MijnVerloskundige Middelburg heeft twee praktijkassistentes: Leonie en Annemarieke.

Het zijn onmisbare dames die alles weten van de praktijk en de verloskundigen veel uit handen nemen. Zo bereiden ze bijvoorbeeld het spreekuur voor, door te zorgen dat alle dossiers compleet zijn, dat de echo’s en de bloedaanvragen bij het dossier zitten en eventueel gegevens van de vorige zwangerschap. De verloskundige die spreekuur heeft kan op die manier efficiënt werken en heeft alle tijd om zich op de zorg te richten. Na het spreekuur wordt alles weer opgeruimd, zodat iedereen altijd weet waar wat te vinden is. Ook verwerken zij alle binnenkomende post, doen bestellingen van alle zaken die een verloskundige praktijk nodig heeft en zorgen dat spreekkamer en wachtkamer er netjes uitzien.

De assistentes zijn ook vaak het eerste aanspreekpunt van de zwangere. Ze ontmoeten zwangeren, partners, moeders of gezinnen op de praktijk of aan de telefoon. Veel vragen worden beantwoord en adviezen worden gegeven. Vragen die voor de verloskundige bestemd zijn worden door de assistentes doorverwezen naar de verloskundige die dienst heeft of die spreekuur aan het houden is.
Leonie en Annemarieke zijn de hele week aanwezig op wisselende dagen. Ze zijn een onmisbare schakel in onze verloskundige praktijk. Ook zeker door het heerlijke kopje thee wat aan het begin van de dag altijd klaar staat! Samen met hen zijn we een team wat met heel veel plezier elke dag weer voor u klaarstaat!